Fan vad det snurrar!

Vaknade imorse av att världen snurrade runt runt. Pga allt detta snurrande blev jag till råga på allt även "åksjuk", mådde jätteilla. Min största fasa här i livet är ju att spy så jag gjorde några tappra försök på toa men det hände ingenting. Fick finna mig i att må illa ett tag. 

Vad är det för fel nu då? tänker ni kanske. Kan trösta er med att jag med jämna mellanrum drabbas av lite yrsel. har nåt fel i öronen som gör att det blir så, inget farligt alltså. Har dock aldrig blivit "åksjuk" förut. Det var med skam i blodet jag ringde och sjukanmälde mig imorse. Andra gången på ett och samma år! Det var evigheter sedan det hände senast. Håller väl på och bli gammal, krämporna kommer ikapp mig.

Nu verkar det värsta vara över, nu snurrar det bara när jag rör mig hastigt. Ska äta lite mat och sen ska jag faktiskt, trots att jag är sjukanmäld, åka och handla. Busigt va!!

Åhhh, jag höll på att glömma. Drömde inatt att jag jobbade på McD igen. Var hur kul som helst! Saknar er!

Kommentarer
Postat av: Dense

Vi saknar dig också! Åh, om du ännu jobbade kvar hos oss!

Jag har blivit utsedd till chefsvärdinna! Kan du inte komma och hälsa på imorgon? World childrens day och min första insats som värdinna :)

2008-11-21 @ 12:44:20
URL: http://vardagsfilosofier.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0