Vet ni vad...

...jag är lite rädd för?

Killar som bor själva i hus på landet. Jag kan inte sätta fingret på vad det är men nåt skumt är det med dem. Ingen regel utan undantag såklart.

Ska försöka förklara mig lite:
Ofta bor dessa killar i hus som de allt som oftast har fått ta över efter sina föräldrar. Inredningen andas "fulfuru" och det finns minst en värmekälla som drivs med ved.
Till vardags arbetar de med något som involverar framförande av någon form av tungt fordon eller montering av något. De är sina föräldrars ögonsten. Föräldrarna tycker att deras son är en ansvarsfull man som lyckats så bra i livet med fast jobb och egen bostad (som de själva i och för sig bidragit med). Ofta är de ensambarn eller yngst i barnaskaran med syskon som sedan länge har etablerat familj på annan ort. Det enda som föräldrarna saknar hos sin son är en svärdotter och tassandet av små barnfötter.

Nu börjar vi komma in på det läskiga... Om dessa killar överhuvudtaget har ett intresse av kvinnor (eller män, men det skulle de aldrig berätta för föräldrarna) sker dejtandet på nätet. Där betonar de att de tycker om lugna hemmakvällar, att de har ett eget hus och fast jobb. De charmar ganska lätt kvinnor (eller män) och inte sällan kvinnor som redan har barn eftersom de inte riktigt tycker att det här med sex verkar skoj men mamma önskar ju sig barnbarn även från hans sida. När de fått kontakt med en kvinna och börjar träffa henne i verkliga livet lyckas de ganska snart få henne att flytta in i huset. Till en början verkar allt OK, kvinnan tillåts kanske att ändra lite på inredningen (för "fulfuru" är ALDRIG snyggt, inte ens i en stuga på landet).
Men efter ett tag börjar mannen få mörka tankar om kvinnan, oftast när han märker att hon inte lagar lika god mat som mamma eller när hon inte stryker strumporna efter tvätten. Dessutom är den där ungen hon hade med sig inte alls nå rolig. En vacker dag slår det slint och mannen gör nåt riktigt dumt och obehagligt mot kvinnan (här lämnar jag utrymme för er egen fantasi).

Om det som inträffat är så pass hemskt att media uppmärksammar det går föräldrarna snabbare än kvickt ut i tidningarna och försvarar sin son, för han "skulle aldrig göra nåt sånt, han tycker så mycket om henne". Ofta visar de bilder på killen som barn när han leker med sina syskon (som han inte haft kontakt med på flera år).

JA JAG VET!!! Jag har alldeles för mycket fritid, eller åtminstone alldeles för livlig fantasi. Men erkänn...ni har oxå skumma tankar inom er...hoppas jag...eller är det bara jag?



Man vet aldrig vad som döljer sig därinne med all "fulfuru"....


Kommentarer
Postat av: Anonym

haha



de e bara du :P (inte, men de vågar jag inte erkänna för nån)

2009-10-04 @ 19:39:50
Postat av: Bella

Haha va rolig du är!! =)

2009-10-05 @ 10:16:15
URL: http://roxiessecret.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0