Det glömde jag ju!!!!

Glömde en sak när jag skrev senast. Än en gång är det dags för ett stort idrottsmästerskap vilket resulterar att hornen växer ut (mer än vanligt) och det smått religösa skimret lägger sig över min värld. Hockey-VM är igång och jag lider stora kval inför kvällen då Sverige spelar och jag ska på fest. Hoppas att det finns nån som delar mitt intresse så jag får se lite iallafall. Det brukar dock inte vara ett problem hos Cattis. Jag minns invigningarna av OS och fotbolls-VM förra året med ett glatt leende. "Jag vinkar åt Grekland, Fia!!!"
Aaahhhh...OS... Nästa år är det dags igen, sommar-OS den gången. Då ska Nyman ha semester och sitta bänkad längst fram, helst med Fia, och vinka in de olika nationerna när de äntrar den olympiska spelplanen. Det är ju så man får rysningar.

Nu ska jag ta med mig en cider in duschen och påbörja förvandlingen inför kvällen. Jag vet att jag är obeskrivligt snygg men jag måste erkänna att det är inte allt en skänk från naturen, jag behöver lite hjälp på traven. Med bredspackel och lite målafärg e man som ny igen.

Nu fick du lite o bita i Viktor, två inlägg på en och samma dag!!! Ojojoj

Ska bättra mig!!!

Har fått bassning av min kära läsare Viktor att jag skriver för sällan. Kan dock meddela att det händer inte så mycket kul i mitt liv just nu. På vardagarna gör jag praktik på Förlossningen med allt vad det innebär (förlåt Niklas för att jag berättade detaljer ;)), på helgerna försöker jag ta igen det jag missat i veckan, vilket ofta resuterar i att jag sover mig igenom helgen. Däremellan gör jag tappra men mycket klena försök att plugga till en tenta som jag har på lördag.

Med andra ord är inte Nymans liv alltför intressant just nu. Jag har inga speciella tankar om nåt och jag tar dagen som den kommer. Kan dock meddela att jag ska på fest hos min kära vän och medmänniska Cattis ikväll. Vi får väl hoppas att det resulterar i nåt av nyhetsvärde.

I brist på annat önskar jag alla en trevlig Valborg och vi får väl se när vi hörs och ses nästa gång. HA DET!


Bara för skrivandets skull

Tänkte bara göra ett kort inlägg för att meddela att jag fortfarande är med, har bara lite annat för mig på dagarna. Ska ge mig på att jobba lite idag. Det var ju inte igår. Blev alldeles extra "glad" när jag fick reda på att jag ska få stå i köket. Vad gör man inte för världsfreden?

Kramen på er alla som jag inte träffar idag!

Jag erkänner

Okej då! Jag erkänner! Har lite dåligt samvete att jag inte kan jobba idag. Men jag har faktiskt annat för mig, ska tvätta och plugga. Dessutom har jag faktiskt redan avverkat nästan 40 timmar praktik den här veckan. Skrikande, bajsande spädbarn och deras nyförlösta mammor tär på psyket.
Nej, tjopp tjopp. Ner till tvättstugan. Vi syns ikväll vi som syns ikväll.

Vilken dag

Dagen skulle börja klockan 8 men jag kom inte ur sängen förrän 9.30. Ingen större skada skedd dock, får bara lite mer att göra imorrn istället. När jag stapplat mig ur sängen och fått på mig tillräckligt med kläder för att inte väcka anstöt när jag gick ut tog jag mig ner till Absolut Brun där jag ägnade mig åt 20 minuters fåfänga i hopp om att bli lite mindre genomskinlig. När jag duschat, fått i mig mat och skulle göra mig i ordning för att åka på praktik ser jag att jag fått en skum fläck på ena ögonlocket. Fyllesminkning tänkte jag men den gick inte bort hur mycket jag än "topsade". Då tänkte jag cancer istället och sen hann jag inte tänka mer för det blev lite bråttom. Får väl se hur det artar sig annars får jag väl uppsöka nån form av läkare eller dylikt. Kanske hittar på nån hunkig ögonläkare nu när jag är på sjukhuset, men jag har börjat inse att läkarna här i stan inte riktigt når upp till samma nivå som de på TV.

Apropå sjukhuset! Gjorde min första dag på BB idag. Allt var bara bra! Trevlig personal och söta bebisar.
Min kära handledare lät mig dessutom gå hem en timme tidigare (kl.21.00). Pga. strömavbrott i Swedbank Arena kunde jag därmed se sista perioden i final 4 mellan LHC-MoDo. Det är bra handledarskap det!!! På torsdag tänker jag dock se hela matchen. Låser in antingen mig eller pojkvännen i sovrummet så jag får titta ifred. Kan kanske få honom att titta eftersom en av hans gamla lagkompisar spelar i MoDo (Adam Andersson). Föredrar annars att titta i lugn och ro så jag får leva ut mina aggressioner i fred. Har blivit dåligt med live-hockey i vinter så det finns mycket inbundna känslor som måste ut.
Nu känner jag att jag bara skriver för skrivandets skull. Hoppar i säng istället. I morrn bitti är det dags att leka sjuksyrra igen.

Kramen på er alla

Varför?

Varför händer de dåligaste av saker de bästa av människor?

RSS 2.0