Gråter som ett barn

Jag är världens fånigaste när det gäller idrott. Sitter just nu och gråter som ett barn över Sanna Kallurs lopp på 100 meter häck. Vilket lopp hon gör! Och ändå missar hon medalj med EN HUNDRADEL.
Försöker nu samla mig och lägga fokus på herrfinalen i höjd. Linus Thörnblad floppade totalt och rev ut sig typ direkt men Stefan Holm rockar styggt och leder just nu. Håller en tumme medans jag skriver jobbansökan med den andra.
Jag får heller inte missa Johan Wissman som är i semi på 400 meter. Mycket på gång just nu.Halvfull kräkpåse

Då var det dags igen då... I helgen drog friidrotts-VM igång och ni som känner mig vet ju hur jag blir när det är dags för stora mästerskap. Styr mitt liv efter TV-sändningar och kan utan problem låta bli att äta och gå på toaletten om det är nåt som är tillräckligt spännande.
Har precis kollat klart på en intervju med Linus Thörnblad (höjdhopp). All respekt mannen...du är snygg, du hoppar högt och har säkert mer pengar på banken än vad jag någonsin kommer att komma i kontakt med, men du pratar som en halvfull kräkpåse. Jag har inget emot skåningar om dom inte ber om det men dialekten får det att krulla sig i mitt tarmludd, och inte på ett positivt sätt.
Ville bara ventilera mina åsikter och tankar, nu ska jag åter till min bok. Skolan börjar imorrn och vi ska läsa två böcker tills dess. Läsa och läsa...jag vet inte det...skumma går ju lika bra.

"Böt är gävlemål för bytte"

Kryptiskt

Försöker umgås med Niklas på MSN men jag vet inte om det är han som är kryptisk eller om det är jag som försöker umgås med nån som inte är online. Time will tell. När den aktiviteten inte funkade och när min kära sambo spelar golf på datorn slits jag mellan två dilemman: att titta på TV eller plöja sjunde säsongen av Gilmore Girls. Just nu lutar det åt det senaste.

Semesteruppdatering!

Föjlande har hänt sen sist:
* Jag har mindre än hälften kvar av min semester :(
* Har varit o tältat med karln min. Skönt att slippa dator o mobil ett tag.
* Det var så skönt att slippa mobilen att det tog två dagar innan jag kom på att jag skulle packa upp den.
* Cityfesten har börjat o jag kunde inte bry mig mindre. Detta betyder dock inte att jag tackar nej om det är nån som ska ha fest ;)
* Jag har ett stort hål i en tand. Det är därför jag är uppe i denna arla morgonstund, för att ringa tandläkaren med förhoppning om att få en tid inom en snar framtid. Fick tid den 18:e september o med den kunskapen i bakhuvet hade jag kunnat sova nån timme till istället.
* Har bokat tid för synundersökning på Specsavers så nu ska jag äntligen fixa nya glasögon. Två par rättare sagt! Billigt o bra, billigare än vad ett par skulle ha kostat på Synsam.
* Har snart läst ut Harry Potter, jag är en slow reader. Vad göra sen?

Sen har det väl inte hänt så mycket mer o jag lider inte av det, är ju en professionell slacker så jag kan ju det här med att njuta av att inte göra nånting.
Konstaterade under semestern att GPS nog borde kunna konkurrera ut nåt av de sju underverken. Gäller dock att inte lita blint på den utan att läsa nån trafikskylt. Att köra bil på en spårvagnsled och få möte av en polis är aldrig bra. Det kräver många snabba ratt- och fotrörelser för att komma ur den situationen på bästa möjliga sätt.

Ha det kära vänner!

RSS 2.0