Operation självdisciplin

Då var det dags igen då! Har tenta om ett och halvt dygn och jag har i princip inte läst ett ord. Varför kan man inte lära sig att det underlättar att börja i tid. Så om det är nån som undrar hur jag kommer att spendera fredag oh lördag kan jag berätta att de ägnas åt att plugga geriatriska sjukdomar, dvs. sjukdomar hos äldre. YYYIIIIPPPPIIII!!! Har så kul att jag storknar.

Dags att sätta igång med maten innan jag fortsätter mitt pluggande. Idag serveras inbakad fläskfilé med en fräsch grönsallad till. Efteråt avnjuts en stor påse godis framför TV:n med böckerna i knät.

Ha det alla jag känner, speciellt ni som inte har allt på topp just nu! Kramar er!

Samlat vuxenpoäng

Idag har jag tagit ett stort steg mot att bli vuxen. Jag har startat mitt alldeles egna pensionskonto. Känner mig så vuxen just nu.
Undrar vad nästa steg blir? Jag själv tror att det blir att köpa hus/lägenhet. Men man vet ju aldrig. Kan ju vara klokt att gå ut skolan och se till att få ett jobb först.

Long time, no see

Det var länge sen sist men idag blev det av. Jag jobbade för första gången på typ fyra veckor. Det var kul att få träffa alla igen. Var dock lite förvirrad för så fort man är borta mer än två veckor känns det som att halva personalen bytts ut sedan sist.

Hade en liten dispyt med BOP-tanten så Niklas fick rycka in och förklara att hon bara är en maskin så det spelar ingen roll hur sur jag blir, hon kommer iallafall vilja ha "en...Chicken...Tasty,...tack". Jag får väl ge det lite tid så kanske vi finner varandra till sist. Niklas "lovade" att ska få slippa tanten nästa gång jag jobbar om det går.
Inte nog med att tanten kan bli lite tjatig ibland, det låter dessutom som man är fångad i en maratonsändning av Tipsextra. Hela tiden plingar maskinen i taket och jag bara väntar på: "*pling*, Tottenham-Newcastle 1-0".

Apropå pling i rutan! Nu börjar sjunde och avgörande kvarten i Elitserien och jag är inte utrustad med Canal+ så jag får väl sätta mig framför aftonbladet.se eller dylikt och vänta på uppdatering av resultaten.

Synd om mig!

Skriver väl lite då

Måste erkänna att jag inte varit alltför duktig på det här med att skriva blogg på senaste tiden. Förklaringen på det är väl att jag inte har haft ork. Klockan ringer 05.00 varje morgon och då bär det av till Sandviken där jag är på praktik. Förvånansvärt nog trivs jag ganska bra men jag längtar lite till BB och Förlossningen där jag ska vara sen.

Måste oxå erkänna att jag saknar McD lite! Undrar vad som händer där nu för tiden. Vad är trasigt? Vem ska bli arbetsledare den här veckan? Vem har hybris? Hur mycket strul är det med schemat? Det är många frågor som hopar sig när man är borta ett tag. Får se om jag kanske tittar förbi i helgen annars får jag hålla mig till nästa helg.

Kan glatt meddela Elin och Emma att jag hittade en svart jacka till slut igår. Så idag ska jag lämna tilbaka den bruna. Det var dessutom väldigt trevligt att träffa er. Nice to see a friendly face!

Nej nu måste jag sätta igång med dagen!

Dagens "schema"
* Kolla om tvättstugan är ledig idag
* Ta en promenad
* Försöka äta frukost
* Gå på banken
* Byta jackan
* Kanske shoppa lite
* Mejla lite och göra annat nyttigt
* Plugga läkemedelsräkning
* Vänta på att Carro (jobbar natt) ska vakna och ringa
* Äta lunch
* Plugga lite mer
* m.m m.m m.m

Jag som trodde att jag var ledig idag!

Ha det bäst! Kramen

Vasaloppet 2007

Nu är det igång!

Årets Vasaloppsfrukost består av:
* Två limpsmörgåsar (var dock tvungen att ta kalkon istället för ost)
* Blåbärssoppa (såklart)
* Ett äpple
* Lite vatten

Sitter i soffan och lyssnar med spetsade öron på vad Vasaloppsgudarna Jacob Hård och Anders Blomqvist har att säga om framfarten i Fädrens spår. Det är nästan religiöst.


Kuggade igen!

Kuggade den där j**la läkemedelsräkningen igen! Gjorde omtenta idag men tabbade mig så nu blir jag tvungen att göra om den. Ett riktigt slarvfel gjorde jag så jag är lite sur på mig själv just nu. Får väl bädda ner mig och hosta mig genom dagen eller nåt.

Elin! Vad har hänt med din blogg? Är det bara jag som inte kan se den?

Ha det!

RSS 2.0