Ja, ja jag vet!

Det här med att blogga går ju inte så jättebra. Jag känner på mig att jag måste uppdatera mig lite oftare. Kommer på jättebra saker att skriva om när jag inte är i närheten av en dator och när jag väl sitter där och ska börja skriva så har händelsen helt tappat sitt innehåll och jag kan lika bra skita i det.

Imorgon vankas det tenta för sjuksköterskestudenterna i klassen HK-05, i Vetenskaplig metod II C. Sug på den ett tag... Får i och för sig ha böcker med på tentan men jag tror inte att det kommer att vara något direkt hjälpmedel. Fick den viktigaste boken så sent som i eftermiddags, efter div. strul fram och tillbaka. Den är givetsvis på engelska, handlar om hur man tar sig an omvårdnadsforskning och är inte intressant på en fläck. Dessutom är den på ca 800 sidor och har flortunna blad, typ såna som är i Bibeln om ni stött på den nån gång. Man bläddrar och bläddrar, nästan lika frenetiskt som Ulla-Bella (känd för oss som är födda på tidigt 80-tal, dvs. Denise: fråga din bror, han kan nog förklara), och man kommer ingenstans.

Titta! Det blev ju ett inlägg av det här oxå! Jag kanske inte ska ha så höga krav på mitt författande.

För er som inte vet det så kan jag meddela att Linda och sambon ska flytta. Imorgon ska vi försöka titta på tapeter och komma hyfsat överrens. Den dusten kan nog generera ett inlägg eller två. Annars hör jag väl säkert av mig om två-tre veckor igen när det kanske hänt nåt i mitt liv.

Kram på er!

Halv silikonläpp

Tillbaka från tandläkaren! Klarade mig undan med 1200 kr så det var ju överkomligt.
Har lagat en hel del hål i mina dar och därmed oxå blivit bedövad ett antal gånger (inte alla gånger dock, har varit en tuffing några gånger när jag var liten). Den här gången måste dock tandläkaren ha tagit fram den största sprutan han hade för jag känner mig verkligen jättebedövad. Vänster sida av underläppen känns som den är 10 ggr större. Det känns som jag har en halv silikonläpp. Kämpar just nu som bäst med att inte dregla alltför mycket eller bita av mig tungan. Skulle vilja ta en liten tupplur, det blev en tidig morgon, men jag vågar inte för då kanske jag sväljer tungan.

Dagens hjälte blir Mathilda! Hon manövrerade sugen med bländande resultat! Utan henne hade jag nog drunknat i saliv och vatten. Stor tumme till dig!

Vill inte!

Imorrn ska jag till tandläkaren. Har ett jättehål i en tand så jag vet ju att jag kommer att få laga. Det är ju i och för sig inte så farligt, been there done that, det är mer priset jag oroar mig för. Man vet ju aldrig vad tandläkaren hittar på för fuffens som man sedan får betala för. Återkommer och berättar hur stort hålet i plånboken blev efter att det i tanden blev lagat.


Tjipp!

Två år sen...

... och jag saknar dig lika mycket fortfarande. Hoppas du har det bra där du är nu. Var och tände ljus hos dig idag så att det inte blir så mörkt och kallt.

Saknar dig stumpan!

Inte nåt nytt

Har inget nytt och komma med men jag kan berätta följande:

Banan är en ört

Tomat är en frukt

Så nu vet ni det!


RSS 2.0