Storlek 32,5!

Att jag har små fötter är allmänt känt i min bekantskapskrets, men att de var så här små det visste jag knappt själv. Har idag köpt mig ett par skor i storlek 32,5 (!!!). Detta är dock lite ljug för skorna var verkligen jättestora i storleken. Jag började med att pröva min vanliga storlek, dvs. 34, och de var som storlek 37-38. På grund av detta fick jag ta storlek 32,5 istället. Det var jag och typ en elvaåring som satt och prövade samma skor, fast han köpte 34:orna :D

Jag tror jag har fått frågan: "hur gör du för att hitta skor?" säkerligen hundra gånger och svaret blir alltid att man får vara beredd att sänka kraven lite. Tur att jag inte är så posh utan kommer undan med ett par vanliga sneakers på fötterna. Har dock ett lite mastigare uppdrag framför mig. Är i stort behov av ett par svarta ballerinaskor till sommaren. Känner på mig att detta kan bli lite knepigare att lösa. Om det är nån som stöter på ett par helsvarta ballerina i storlek 34-35, utan My Little Pony eller nån annan glittrig seriefigur på, så kan ni ju hojta till.

Gläder mig dock att läsa att min kära medmänniska Elin oxå lider av sina små fötter. I hennes fall verkar problemet ligga i att hitta ett par dugliga arbetsskor.

För er som inte tror på att mina nya skor verkligen är så små som de är bifogar jag bildmaterial som bevis. Jag ber er lägga speciell notis till de rockiga gitarrerna på sidan av sulan och på plösen.

                   

Kan för den som missat det meddela att jag gör min sista dag hos McSekt på söndag. Kommer förmodligen att berätta mer om mitt grandiosa utträde ur sekten senare. Den som vill vara med och bevittna denna historiska händelse ska försöka infinna sig på McD Valbo på söndag mellan 8.45-15. Tilltugg kommer att erbjudas. Dryck finns att tillgå till en viss kostnad (bestämt av Svenska McDonald's AB).

Ska nu göra ett försök att väcka min tupplurande sambo och fråga om han börjar bli sugen på mat. Ikväll serveras tacos och det är helt Crizz's fel. Denna undersköna varelse lyckades skapa ett enormt sug efter tacos hos mig när han hade högläsning från ett Konsumkvitto häromdagen.

Ha det!!!

Mitt liv som sportnörd!

Att jag är en sportnörd av stora mått är väl inte direkt ett okänt fenomen. Idag kunde jag med stolthet ställa mig upp och lyssna på den svenska nationalhymnen efter att Anna Lindberg tagit EM-guld i simhopp (enmeters svikt). Som den sentimentala varelse jag oxå är kan jag meddela att jag fick en klump i halsen när Lindberg och hennes mamma Ulrika Knape med tårar i ögonen genomförde segerintervju.

image50

Ulrika Knape & Anna Lindberg

Glad Påsk!

image49

Riktigt Glad Påsk till er allihopa! Hoppas det blir nåt påskägg eller två. Själv tänker jag jobba HELA påskhelgen, förutom idag för då har jag tvättstugan :) Skickar en speciell tanke till min kära Crizz som fortfarande är lite krasslig. Get well soon!

Höga knän

De senaste dagarna har vädret häromkring varit högst varierande. Igår var det nästan värst. Under en dag fick jag och alla andra Gävlebor som kände för det uppleva snöstorm, regn, hagel, stilla snöfall och snöstorm igen.
Även idag snöade det när jag vaknade men det lugnade ner sig efter ett tag. Personligen tog jag tillfället i alt och begav mig till det beryktade motionsspåret för en promenad. Lämnade stavarna hemma och tur var väl det för när jag kom fram till spåret var det säkerligen två decimeter nysnö på marken. Nämnas bör att det var ca 2 grader varmt vilket gjorde att denna snö börjat anta en kramsnöliknande karaktär. Det bör även nämnas att jag inte är världens längsta person så det var ju bara att börja pulsa om det skulle bli nån promenad av. Långt bak i huvudet hörde jag mina gamla tränare i fotboll och innebandy gasta: "Höga knän!!!" Som den lojala spelare jag är var det vara att lyda. Efter ca 40 minuter gav jag upp och insåg att jag varit hurtig nog för idag. Med ett leende på läpparna gav jag mig av hemåt, åt lunch och avslutade med en Mars-glass (chokladen Mars, inte månaden).
"Det var mest tänkt som ett intro, jag har inte förberett nåt"

Björn Gustavsson! Du har till och med fått mig att tycka att det är kul med Melodifestivalen. Aldrig trodde jag att det skulle vara en fröjd att se en man utföra "Dirty Dancing-hoppet" med en annan man men ikväll blev jag hänförd.


Promotion

Måste promota min kära kamrat Erik's blogg (inte sambon, men hans kompis) om hans äventyr i Ryssland. Innehåller en hel del rolig info om det stora landet i öst.

 

Respect!!!

Jag vet att det är lite gammalt nu men det här klippet kommer att knäcka i all evighet! Respect brother!

Så ska det låta

Okej, jag erkänner! Jag är jordens största fån! Sitter och tittar på Så ska det låta och får rysningar av när Fredrik Swahn och Sofia Källgren sjunger The Prayer tillsammans.

Ett till inlägg i debatten är ju att den där Amy Diamond faktiskt kan sjunga.

Nej nu ska jag tappa upp en till cider och fortsätta kolla på Så ska det låta. Ja, jag vet! Jag borde skaffa mig ett liv, men inte den här helgen verkar det som. Är det nån som har nåt kul på gång kan ni väl höra av er :)


Vad är problemet?

Nu har omvärlden ännu en gång lyckats reta upp mig! Idag är det två problem som kommer att avhandlas.

1) Människor som svarar : "Vi åt MAX" på frågan: "Vad åt ni för mat?".
Vad är problemet undrar ni kanske nu och det berättar jag så gärna så. MAX är inte en maträtt utan ett matställe! Man säger ju inte "vi åt pizzeria" eller "Vi åt Findus". Ett korrekt svar på frågan: "Vad åt ni för mat?" kan i stället vara: "Vi åt mat från MAX", "vi åt pizza" eller "vi åt färdigmat från Findus".
Har vid ett flertal tillfällen stött på denna orala form av dyslexi då jag ställt frågan: "Vad ska ni äta idag" och till min fasa fått svaret: "NN är på väg hem med MAX". Min direkta tanke blir då: "jaha, är Max en kompis till er?"

Mannen på bilden ovan
är Albert Einstein (1879-1955).
Han var smart!

2) Min andra fasa för tillfället är människor som skriver ordet "värkar" när de menar något i stil med att: "det ser ut som att det snöar ute".
Värkar är något man har när man föder barn och är det den formen av värkar du menar hoppas jag att du är på väg till en närliggande förlossningsavdelning och inte sitter hemma och bloggar.
Verkar är ordet du ska använda när du vill berätta hur något verkar vara, t.ex. att "det verkar snöa ute". Är det den formen av verkar du menar kan du i lugn och ro sitta kvar hemma och blogga.


Det här är generellt den sinnesstämning
du befinner dig i om du har värkar. En
spontan tanke som kan poppa upp när
man ser denna typ av bild kan vara:
"Hon verkar ha ont".

RSS 2.0