Nu har det hänt igen!

Somnade om en sväng imorse och drömde återigen om McD. Det hela började med att jag, i drömmen, skickade ett fylle-SMS till the Chrizz där jag bad honom fixa så att jag fick ett 0-timmarskontrakt på McD. Sen helt plötsligt befann jag mig i DT 1:an och spred budskapet: "Välkommen till McDonald's, det går bra att beställa" för glatta livet. Hann även med en sväng i 2:an och i kök innan jag vaknade.

Blev riktigt ledsen när jag konstaterade att det hela bara var en dröm och att jag inte skulle få sätta mig på bussen och åka till Valbo. Det finns inget mysigare än att kränga burgare när det är snöstorm ute. Nåt som däremot tar emot ganska rejält när det snöar är att försöka baxa in ett halvt ton pommes på en pallyft som inte funkar.

Istället för att åka till Valbo ska jag istället alldeles strax bege mig till sjukhuset där jag ska låtsas att det är roligt att jobba som sjuksyrra. Trivs jätterbra på avdelningen men det här med sjukskötandet är inte riktigt min grej. Hoppas verkligen att jag kommer in på barnmorskeprogrammet nästa höst annars vet jag inte vad jag tar mig till. Kanske börjar på McD igen?

Ha det alla gamla godingar på McD Valbo!!! SAKNAR ER!

Let it snow, let it snow, let it snow...

Helgen har än så länge varit fullt OK. Så länge det fortsätter att vara minusgrader och snön faller då och då är jag nöjd. Idag är det exakt en sån där morgon som jag alltid vill ha. Termometern visar -3,5 grader, snön faller utanför förnstret och det är längdskidor på TV (Jakob Hård och Anders Blomqvist kommenterar, kan det bli bättre?)
Fortsätter vädret att bete sig så här kan nästa helg bli ännu bättre för då är det skyltsöndag och första advent och det betyder att man får börja julpynta. Första advent-helgen är ju i en av de största helgerna i mitt julfixerade liv. Får se om det kanske till och med bär av till Furuvik och julmarknaden där, svärmor nämnde nåt om det i förbifarten.

Om det är nån som bryr sig om mitt hälsotillstånd kan jag meddela att det fortfarande snurrar. Gårdagen var nästan värre än fredagen. Behöver jag nämna att det direkt inte blev bättre av att hela Eriks släkt kom instormande här hemma vid tre-tiden igår och skulle fira hans födelsedag. Kan väl vara trevligt tycker säkert nån av er men jag kan berätta för er att när de här människorna samlas på ett och samma ställe når de ljudnivåer som sällan presteras av mänskliga röster. Jag förstår inte att man som människa kan ha ett sånt enormt behov av att höras och synas att man utkonkurrerar ett stridsflygplan på kuppen. Visst att jag är högljudd men de slår alla befintliga och obefintliga rekord.
Hoppas att det inte snurrar allt för mycket imorgon så att jag kan gå till jobbet, än så länge idag känns det bra men man ska inte ropa hej än.

Take care!!! //L

Fan vad det snurrar!

Vaknade imorse av att världen snurrade runt runt. Pga allt detta snurrande blev jag till råga på allt även "åksjuk", mådde jätteilla. Min största fasa här i livet är ju att spy så jag gjorde några tappra försök på toa men det hände ingenting. Fick finna mig i att må illa ett tag. 

Vad är det för fel nu då? tänker ni kanske. Kan trösta er med att jag med jämna mellanrum drabbas av lite yrsel. har nåt fel i öronen som gör att det blir så, inget farligt alltså. Har dock aldrig blivit "åksjuk" förut. Det var med skam i blodet jag ringde och sjukanmälde mig imorse. Andra gången på ett och samma år! Det var evigheter sedan det hände senast. Håller väl på och bli gammal, krämporna kommer ikapp mig.

Nu verkar det värsta vara över, nu snurrar det bara när jag rör mig hastigt. Ska äta lite mat och sen ska jag faktiskt, trots att jag är sjukanmäld, åka och handla. Busigt va!!

Åhhh, jag höll på att glömma. Drömde inatt att jag jobbade på McD igen. Var hur kul som helst! Saknar er!

Genomfrusen

Syster yster och jag lånade en hund (Hector Huhta) och begav oss ut på en promenad när det regnade som värst idag. Kom tillbaka två timmar senare och var rejält blöta och genomfrusna. Bäddade ner oss i soffan framför Project Runway och försökte tina upp utan större resultat. Fryser fortfarande.
Imorgon vankas det jobb på dagen sen blir det samkväm med några av tjejerna på jobbet, om jag inte bangar i sista stund som vanligt.

Sjukstuga

Vaknade imorse med rejält ont i halsen. Eller ont var väl att överdriva, det känns snarare som jag har en raspig garnboll nerkörd i halsen. Min kära syster har tydligen oxå drabbats av nåt liknande. Det är riktigt synd om oss :D Bäddade för nån timme ner mig i soffan med en chokladbit (Marabou Frukt & Mandel) och sedan dess har jag legat och kollat på diverse serier och filmer. Just nu håller jag på och avverkar Pingvinresan. Har inte fått nån feber än men jag har värk i hela kroppen. Kanske ska trycka i mig några Alvedon så jag slipper bli riktigt dålig. Att vara hemma från jobbet är inte riktigt min grej. Får dödsångest de få gånger jag tvingas fundera på om jag nog inte lär sjukskriva mig.
Vill även inkludera The Crizz till sjukstugan. Han har tydligen problem med ett knä. Stackare då!

Önskar alla sjuklingar i min närhet ett snabbt tillfrisknande! Get well soon ;)


RSS 2.0