Innehållsrik

Den här dagen har innehållit en hel del.

* Erik kom in i sovrummet imorse och berättade att det hade kommit snö! Han hade till och med filmat det hela med kameran så att jag fick se att det verkligen var sant. Ibland är han bara för go ;)

* När jag vaknat till och sett med mina egna ögon att det kommit snö slog jag på datorn och såg att jag hade fått ett meddelande på Facebook från världens bästa Christer. Long time no see baby, saknar dig oxå!

* Efter lite mys och en dusch gav jag mig iväg mot Sätra där jag skulle hälsa på Zandra och det nya tillskottet till familjen: Lykke 3 veckor. Lykke är en bebis, en riktigt söt sådan! Fann varandra ganska bra faktiskt, hon var så avslappnad i mitt sällskap att hon inte hade några som helst problem att släppa några fisar i min famn. Som tur var så var hon rejält vadderad att innehållet i fisen höll sig i den där lilla behållaren som bebisar har för just det ändamålet. Väldigt trevlig individ, får jobba lite på den sociala kompetensen bara. Träffade även Lykkes far som skulle tillbringa dagen i hemmafixarens tecken. Väntar med spänning på hur det går med takbygget.

* Efter Sätra bar det av ner på stan där det inhandlades några alkoholhaltiga drycker, en storpolo och två par overknee-strumpor. Fick även med mig lite mat från Konsum. Hade några fler ärenden som skulle uträttas men det blev det inget av ;)

* Åkte hem, åt och somnade en stund innan min sammanboende kom hem från jobbet. Och nu sitter jag här!

That's my day this far!Det är inte fullt så här mycket snö ute men...många bäckar små...
snart är vi nog där ;)

Skulle vilja...

... vara ledig hela hösten och gå runt och vissla i skogen. Älskar hösten när det börjar bli lite kallare och mörkare ute. Alla årstider har ju sin charm men det är nåt speciellt med hösten. Dels för att det är så fint ute, men oxå för att det börjar närma sig vinter och snö (får man ju hoppas iallafall).

Och vad har jag tillfört med det här inlägget? Absolut ingenting, men jag fick ventilera lite iallafall.


Lite sne

Var till tandläkaren igår och lagade en tand. Har ju gjort det ett antal gånger tidigare så det var inte en så stor grej tyckte jag. Min kära tandläkare Therese började med att lägga bedövning och efter fem minuter var det dags att sätta igång. Påpekade vänligt att jag inte kände mig bedövad men hon förklarade att när man bedövar i överkäken är det mest tanden som bedövas, inte hela kinden som det kan vara i underkäken. Fine by me tänkte jag och lät henne sätta igång. Kände ingenting när dom höll på och grottade i munnen men när jag skulle gå hem hade bedövningen verkligen börjat verka. Kände mig sne i hela ansiktet och det visade sig att så oxå var fallet när jag kom hem och tittade mig i spegeln.

Väljer att illustrera det hela med en bild som jag tog igår. Om det är nån som undrar kan jag meddela att jag försöker göra en pussmun på bilden. Den är den högra sidan på bilden som är "förlamad". Kan även nämna att bedövningen satt i typ hela dagen, var till tandläkaren 11.15 och runt kl 18 hade bedövningen släppt.


RSS 2.0