Jag blir alldeles matt!

Satt och slösurfade och hamnade framför det HÄR! Hur kan man INTE tro att en parfym såld ur en baklucka utanför ÖB är fejk. Jag blir helt fascinerad. Inte nog med att människan blev toklurad. Hon köpte parfymer för 1000 kr, hon gick till och med hämtade med pengar. PUCKO!!! Ibland känner jag mig så smart.

Det blev en liten vurpa

Gav mig ut för en tur i skidspåret men det blev verkligen en blixtvisit eftersom det hela slutade med en liten vurpa. Gjorde inte illa mig men tappade suget totalt.
Det hela tog plats i slutet av en ganska långa backe som svängde rejält längst ner. Till saken hör att det i botten av backen var enbart is och inte ett skidspår så långt ögat kunde nå. Därför bar det av rakt fram och för att inte köra rakt ut i en bilväg var jag tvungen att lägga mig ner lite fint på sidan. Måste ha sett riktigt roligt ut för de glada själar om passerade i bil 20 meter därifrån. Vad gör man inte för att bjuda på ett skratt ;)

Nu ska jag slänga mig in i duschen, luktar INTE hallonbåt. Innan dess vill jag passa på att gratulera Fanny som kommer att få tillbringa sommaren i 112K:s tecken. Välkommen till gänget! Ska bli riktigt kul!
"Det är jobbigt att pulsa om ingen annan gått där före"

Gunde Svan

Håller med Katta!

Håller med om att det verkligen är dags för en uppdatering. Måste väl erkänna att mitt liv ännu en gång är inne i en sån där oerhört tråkig fas. Jobba, sova, äta, jobba, sova, äta.... Så ser det ut.

Kan dock meddela att jag testat mina nya skidor häromdagen. Det var onekligen lite vingligt men jag höll mig på benen, det var ju faktiskt tio år sen sist. Det blev bara en kort vända för det fanns inga spår.

Vad mer har hänt? Jo jag kan ju ta tillfället i akt att gratulera The Chrizz som lyckades ta körkort två dagar efter 18-årsdagen. Respect! Ska bara försöka få honom att förstå att jag behöver skjuts hem i natt. För tro det eller ej, men jag ska faktiskt på fest ikväll. Hos Cattis! Henne har jag inte träffat sen stan brann. Tror inte att jag överdriver när jag säger att det var i augusti senast.

Nästa vecka står en lunch/fika-dejt med Fröken Skogh på tapeten. Det var inte alldeles nyligen jag träffade henne heller.

Tar med kameran ikväll, får se om det blir några bilder... Tycker att Darth kan ta med sig kameran till innebandyn nån gång så man får se folket in action ;)

Ett inlägg enbart till Emma ;)

Jag var kanske lite väl hård i mitt inlägg 2008 vs. 2009. Läs kommentaren så förstår du ;)

Plötsligt händer det!

Var ut på mitt kära McD idag och åt en ElMaco Chicken. Träffade Darth, den där Nilsson och kära Chrizz. Som jag saknar er! Erik tyckte att det pep och lät illa överallt men jag bara njöt. Tog in alla ljud och lukter med ett stort leende. Önskar att jag haft tid att prata mer men ni var upptagna med ert och jag hade andra planer för dagen.

Erik och jag begav oss till Stadium för jag hade inköp av längdskidor i sikte. Det var fler än jag som konstaterat att vintern kommit till vårt annars subtropiska land men jag fick tag på en trevlig kille vid namn Henrik B som hjälpte mig att hitta rätt. Som jag tidigare meddelat i bloggen har jag ju fötterna som Gud glömde. Korta och breda är inte en kombination som fungerar bra ihop när det gäller att hitta skodon. Det tog nästan två timmar innan vi hittade ett par pjäxor som passade på mina fötter och som dessutom passade med ett par skidor. Den där stackars Henrik slet som ett djur för att jag skulle få ihop bra grejer till ett hyfsat överkomligt pris. Tro nu inte att jag ska ut och testa mina skidor idag, nej absolut inte, för jag lyckades ju hitta ett par skidor som inte hade förmonterade bindningar så de är inte klara förrän på måndag eftermiddag. Så nu hoppas jag verkligen att det kommer lite mer snö för då blir det åka av nästa helg när jag är ledig fredag-söndag. Måste bara hitta nån som kan hålla mig i handen när jag ska ut första gången, var så länge sen jag åkte senast att jag garanterat kommer att slå på en vurpa eller två. Undrar om man blir mobbad i skidspåret om man har hjälm på sig?
Kommer nog en bild min silvriga fina utrustning senare. Lyckades ju faktiskt hitta grejer i nästan lika färg.

2008 vs. 2009

Bör väl likt alla andra sammanfatta det som varit och det som komma skall:

2008:
I början av året satt jag och fröken Skogh med våra näsor nerborrade i C-uppsatsen. Fick ihop den bra tycker jag, lite stolt faktiskt.
I mars slutade jag på mitt älskade McD :( Har längtat tillbaka åtminstone en gång i veckan sedan dess. Våren fortsatte i skolans tecken och i juni blev jag nyutexad sjuksyrra. Började jobba i juni och märkte ganska snabbt att det där med att jobba som syrra inte alls är nå kul. Bytte avdelning i september och jag fick åtminstone trevliga arbetskamrater. Har barnmorskeprogrammet i sikte så jag biter ihop. Känns som jag inte gjort nåt annat än jobbat sen jag gick ut skolan. Hade en vecka ledigt i somras, annars har jag bara jobbat.


2009:
Ska plugga engelska och internationell omvårdnad på Kalmar Högskola (distanskurs) under våren.
Blir "moster" om exakt två veckor.
Vecka 14 bär det av till fjällen med familjerna Ohlson och Rickegård.
Sommaren har jag inga större förväntningar på. Det brukar bli bäst så. Tänker söka semester i augusti och jag har fått för mig att jag vill åka och fjällvandra.
Håller en tumme att jag kommer in på barnmorskeprogrammet i september, annars är det bara och bita i det sura äpplet och fortsätta jobba tills jag kan söka nästa gång.
Längre än så har jag faktiskt inga planer för det nya året, det mesta står och faller med om jag kommer in på skola till hösten eller inte.

Önskar alla ett gott nytt år!!!

RSS 2.0