Bäst i hela världen!

Inskolningen av Lukas går hur bra som helst. Lämnade honom en liten stund igår och jag tror inte ens att han reagerade på att jag var borta. Nu sitter jag hemma och ska tillbaka och hämta honom om en timme när han har ätit lunch. Hoppas verkligen att det går bra då han är väldigt liten i maten.


Lukas' dagis!

Lite nervös!

Imorgon börjar Lukas sin inskolning på dagis. Han är än så länge lyckligt ovetande om vad som väntar men jag börjar bli nervös. Inte för att jag inte tror att han får det bra, utan för att jag kommer att sakna att vara hemma med honom. De senaste dagarna har han förstås varit extra gosig. Normalt så är det inte många minuter han har ro att sitta still och mysa men idag låg han och jag i sängen i 1½ timme och bara mös. Hur underbart som helst!

Nej nu bör jag kanske gå och lägga mig, kl 9 imorrn är det uppställning ;) Erik följer med imorgon och sen är det jag som kör inskolningen själv. Ev kommer han med på måndag oxå.

1 år!

Idag är det ett år sen som världens bästa kille gjorde entré. Det har inte gått en dag sen dess som jag inte har känt mig stolt över att få vara hans mamma.

Grattis världens bästa, sötaste och gosigaste son! Mamma och pappa älskar dig!


Va i helvete!

Det här är bara för mycket! Har fällt några tårar för en av de största. Chockerande och ruskigt tråkigt!


RSS 2.0