Veckan som gick

Vi har som bekant varit i fjällen under veckan som gick. Min vecka var väl varken bra eller dålig. Första halvan (URSÄKTA INFORMATIONSFLÖDET NU!) var jag dålig i magen och kunde inte ta mig längre bort från stugan än att jag hade en toalett på en armlängds avstånd. När detta, med hjälp av diverse medikamenter, la sig tog jag mig upp på fjället en dag för att enbart upptäcka att det som kittlat i min hals i nån dag tydligen skulle bryta ut i tidernas hosta och förkylning så resten av veckan var jag en förkyld själ som helst hade velat ligga kvar i sängen med täcket över huvudet. Lukas var så klart oxå med på en liten fjällttur och fann sig i att bli nedpackad i en pulka. Frustrationen i mig var stor med tanke på att vi hade skidspåret ända in på husknuten. Jag är ingen "gå på tur"-människa utan ska jag åka längd ska det vara i ett skidspår som går runt-runt.
En dag var jag och Lukas med till skidbacken när pappa Erik och övriga åkte utför och i lördags gjorde vi en liten familjeutflykt till det avlånga landet i väst när vi åkte till Röros i Norge. En oerhört fin och gullig liten stad som är klart värd ett besök om man har "vägarna förbi".

Om Lukas själv får beskriva veckan har han nog haft det ganska bra. Om jag får beskriva hans vecka har den varit mindre bra. Vi började med att åka förra söndagen då det blev omställning till sommartid vilket då ledde till att han somnar och vaknar senare. Dessutom har han under veckan tvingats sova i samma rum som oss vilket inte nån av oss har nån vidare erfarenhet av så han har vaknat av att Erik och jag låter och vi har vaknat av alla hans små "egenheter" nattetid. Som kronan på verket har han börjat äta på nätterna. INTE KUL! Hade vi varit hemma utan andra att ta nån större hänsyn till hade vi kanske tagit striden och försökt att få honom att somna om men jag vill inte störa alltför mycket så därför har vi gett honom en flaska på natten och så har han somnat om. Vi verkar dessutom ha lyckats riktigt bra med detta. Sista kvällen sa Erik´s morbror: "Jag har verkligen legat och lyssnat men det är verkligen så att han inte låter så mycket!"
Så nu när vi är på hemmaplan börjar Operation Sömnkatastrof för att rätta till alla konstigheter som har uppstått under veckan.
I övrigt har veckan med Lukas gått bara bra. Han har blivit mer intresserad av att hålla sin egen flaska (han har varit väldigt lat på den fronten tidigare), han säger mammammam när han blir sur och bapbapbap när han vill göra nåt roligt. Vet inte hur man ska tolka det ;)

Bilder kommer förmodligen sen. Nu blir det frukost nr. 3 för Lukas (flaska kl. 6, flaska kl.7 och gröt nu)

Kommentarer
Postat av: Malin

Till topps Bjarne!

2011-04-04 @ 14:24:27
Postat av: Sofie

Awwwhh så typiskt att du skulle bli dålig din stackare =(

Men hörredu, hur mår du nu? Sugen på att titta på några lingon imorgon? =D Verkar som att de visar den fortfarande =) Skulle vara så mysigt! Kramar!!

2011-04-05 @ 12:48:13
URL: http://www.sofiesida.blogspot.com
Postat av: Sofie

Åh vad roligt!!!!! =) kl 10.40 blir super!! Ses imorgon! Kram kram!!!

2011-04-05 @ 17:40:59
URL: http://www.sofiesida.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0