Gott Nytt År!



Gott Nytt År "alla" läsare!

Orka...

Har ett inlägg på G i huvudet men det är så långt att jag inte orkar skriva det. Den som väntar på nåt gott väntar dock aldrig för länge.

Just fan!!! Kom på att jag ska jobba imorrn. Note to self: Kom ihåg att du ska jobba imorrn!

Moahaha...

Projektplanen är klar! Och den blev så jäkla snygg...eller hur var det? Var det innehållet som räknades? Ja, det visar sig ;)

HOHOHO....Merry Christmas!


Nu tänker jag vara lite vågad och dra till med ett God Jul så här fyra timmar för tidigt.

Vill passa på att tacka alla som jag har fått fina julkort ifrån. Dagens kort-skörd bestod av ett kort från min alldeles egna Darth (aka Denise). Till nästa jul lovar jag bättring på julkortsfronten, har helt enkelt inte haft tid att skicka så många i år.

Från det ena till det fjärde. Jag och Erik åkte till MAX och köpte med oss mat idag. Där inne var det, som sig bör dagen innan julafton, lite smått kaos. Jag stod och bara njöt och saknade mitt älskade McD. Fanns det nåt som var roligare än att jobba dan innan jul? Det var ju hur kul som helst. Fullt med folk och alldeles underbara jobbarkompisar. Shit vad jag saknar det!

Imorgon kommer jag att fira jul hemma hos mina föräldrar för första gången någonsin. Vi brukar alltid fira hos farmor men nu börjar hon bli så till åren kommen att hon inte riktigt orkar längre så därför ska vi vara hos mamma och pappa. Blir spännande att se hur det kommer att fortlöpa. Har en känsla av att mamma kommer att vara skitsur över att ingen hjälper till och om man erbjuder sig kommer hon att bli sur över det eftersom man inte gör exakt som hon vill. Precis som vanligt med andra ord.

Hej tomtegubbar...

Åkte Tomtebussen hem från stan idag. Hur mysigt som helst och gratis. Tomten bjöd på godis och poppade julmusik på CD:n. Tomtemor var placerad bakom ratten.


You may say I'm a dreamer...but I'm not the only one

Bizarra drömmar del 5002: I natt drömde jag att jag var tokkär i en gammal kollega på McD. Vaknade upp och var alldeles fnissig. Kan inte riktigt tolka vad det står för. Återkommer om jag får svar på det.

Förresten...blev "bara" 40 min sen hem från Sundsvall i förrgår, så nu är jag hemma till v.3 innan BB-placering står som nästa punkt på schemat.


Väntar på hemfärd!

Sitter och väntar på att jag ska få åka hem till Gävle. Tåget går inte förrän kl.18 så jag sitter kvar ett tag till på förlossningen. Ingen förlossning idag heller, men jag har jobbat på med en mamma hela dagen. Hoppas att de hinner föda innan jag måste sticka hem, vill säga grattis innan jag sticker.

Har alltså gjort sista dagen för den här gången i Sundsvall. Hade bedömning på telefonen med min lärare och det gick bara bra. Kramade och tackade handledaren innan hon begav sig hemåt. Trots att vi har varit som natt och dag har jag lärt mig massor.


3 timmar sen!

Precis så sen blev jag till Sundsvall idag. Nåt hade blivit fel på tåget i snövädret så vi blev bl.a. fast i Hudiksvall i nästan 90 minuter efter att ha varit 45 minuter sena från Gävle. Det satt långt inne men till slut öppnade de upp Bistron på tåget så att man iallafall fick äta gratis.
Väl framme i Sundsvall och förlossningen möttes jag av lugnet. Inte en enda bebis i sikte. Hade en tvillingmamma med högt blodtryck inne men henne lämpade vi av inne på BB för observation.
Istället har vi roat oss med pyntning av granen, Bonde söker fru och några djupgående diskussioner med Dr Erik. Hann med att surfa lite oxå.
Just nu sitter jag i receptionshuset på vandrarhemmet där jag bor för jag kommer inte åt det trådlösa nätet från mitt rum. Hade sån tur att jag fick skjuts av syster Annika hit så jag slapp dra min väska genom en snöig skog. Det sparade en hel del tid och svett.
Vi får se vad morgondagen har att erbjuda, kanske nån i Sundsvall med omnejd kan komma på att 17 december 2009 är en alldeles ypperlig dag att föda barn på. Skulle hemskt gärna vilja ha två förlossningar till innan jag slutar på lördag.

Sista svängen!

Strax bär det av till Sundsvall för sista gången i år. Kommer hem på lördag och sen behöver jag inte åka förrän v8 nästa år igen!
Finns risk att det kommer en tår av lycka på lördag när jag går hem ;)

Kärlek på ett balkongräcke

Nu är den här...SNÖN!!!
Fick lite pirr i hjärtat när jag vaknade imorse och drog upp persiennen. Till min stora glädje var det stora drivor med snö på balkongräcket. Fortsätter det i den här stilen blir det kanske lite skidåkning innan jul ;) Note to self: Hämta skidorna och stavarna hos svärisarna.




Dagen

Vaknade kl 6 i Sundsvall efter att ha varit där och "jobbat" igår kväll. Tog en taxi till stationen och satte mig på 8.08-tåget hem. Somnade en stund och vaknade av att det var lite dregel som höll på att leta sig ut ur min mun. Kom fram till Gävle strax efter 10. Tog 10.20-bussen till Stigslund. Bytte om till pyjamas (!!!) direkt när jag kom innanför dörren. Slappade med Erik i soffan och tittade på diverse lättsamma filmer. Åt lunch, somnade i soffan, vaknade, tvingade mig upp ur soffan. Tog mig till datorn där jag blev fast på iWin.com med några beroendeframkallande spel. Och där sitter jag nu, fortfarande i pyjamas. En söndag helt i min stil! Jag är en slacker av enorma mått :D

Direkt till Denise!

Det gläder mig nåt oerhört att du har börjat blogga igen. Önskar att jag kunde gå in och läsa dina inlägg men jag har inte kommit in på nån av blogg.se's bloggar sen igår.

Va i helvete...?

Åter i Gävle. Har suttit sen igårkväll och försökt boka tågbiljetter till nästa vecka på sj.se men deras internetbokning är ju bara skit. Nu blir jag tvungen att pallra mig ner på stan. Blir dessutom tvungen att ta bussen eftersom Erik verkar ha drabbats av nån manlig form av PMS så honom törs jag inte ens fråga om skjuts.

Nu måste jag rusa. Måste hem och plugga, har en tenta imorrn som jaghar pluggat...hmmm....ingenting till. Är dock en hemtenta så jag har stora förhoppningar att jag kan slå upp det mesta på nätet eller i böckerna ;)

En perfekt söndag


André Pops

Sitter i soffan och slappar framför TV:n. Jag bara älskar helgerna på vintern med Vinterstudion på SVT. Det är bara att luta sig tillbaka och njuta av vintersport i alla dess former. Idag bjuds det på skidskytte från Östersund. Kan inte bli mycket bättre. Vinter-hetingen André Pops i studion och kärnfulla kommentarer från den svenska skidskyttekaptenen Staffan Eklund som sin vana trogen har en penna uppstoppad i mössan. Den här säsongen har de dessutom försett Staffan med en liten tavla som visar svenskarnas träffbild. Allt är så där underbart svennigt och jag njuter för fulla muggar. Att jag fått upp granen som står och tindrar i sitt hörn gör bara det hela ännu bättre.

Nu måste jag gå och göra lite nytta, kom på att jag åker till Sundsvall imorrn och kommer hem på onsdag. Borde kanske packa lite.


Foto: Bildbyrån
Staffan Eklund


Höggradsnostalgi

Småtittar på reprisen av Idol från igår och kommer på mig själv med att sitta och le fånigt och nicka i takt till Westlife. Pojkarna har vuxit upp och har blivit riktigt heta. Fylls av nostalgi och tar mig tillbaka på början av 00-talet. Tänker tillbaka på allt fuffens jag och min alltid älskade Elin hade för oss. Fan vad kul vi hade! Saknar dig gumman!

Nu ska jag fortsätta med att julpynta. Undrar hur Erik reagerar när han kommer hem och märker att granen är uppe? ;)



En tanke till bara...jag trodde man var tvungen att kunna dansa för att få vara bakgrundsdansare i Idol?! En del av dansarna är rent osmakligt dåliga på att dansa.

DET SNÖAR!!!

Sitter i Sundsvall och väntar på att få åka hem. Tåget går inte förrän 23.25 :( Har "jobbat" kväll, inga bebisar idag. Har tagit hand om en mamma hela kvällen men hon kommer inte att föda än på några timmar.

Utanför fönstret faller det stora Disney-snöflingor. Hur underbart som helst. Funderar på att gå ut och lägga mig på parkeringen och göra snöänglar. Jag skådar ett x antal orörda kvm med snö därute.

Nu vankas en ledig helg, efter att jag kommit hem med tåget kl 02 inatt. Åter till Sundsvall på måndag.Stannar då till onsdag, sen hemma i två dagar, åter till S-vall på lördag, kvar över natten och sen hem på söndagmorgon. Sista veckan är ett litet frågetecken, ska försöka byta ett pass så jag slipper flänga som en tok. Gud va kul det är att plugga på distans ;) NOOOT!

Åter till S-vall

Kom hem till Gävle i onsdags kväll och snart bär det av tillbaka till Sundsvall igen, men bara över dagen. Åker hem igen i kväll/natt. Hoppas att jag kan sluta lite tidigare så jag hinner med 20.20-tåget hem, annars får jag sitta och vänta till 23.25.

RSS 2.0