Ett steg närmare...

Nu har jag tagit mig ett steg närmare rollen som Nurse Linda. Var och skrev på anställningsbeviset idag så nu är jag officiellt anställd på avdelning 109S. Nu gäller det "bara" att gå klart utbildningen.
Kan för alla nyfikna meddela att min och Ms. Skogh's uppsats nu är helt klar och godkänd. För de som är ännu mer nyfikna (det är nog bara du Denise) kan jag meddela att detta alster kommer att publiceras på nätet för allmän beskådan. Återkommer när detta är gjort.

image41

Nu tycker min kära sammanboende att jag knappar för mycket på tangenterna och att jag istället borde respektera hans behov av skönhetssömn. Innan jag slutar kan jag meddela att jag klippt mig idag. What's the buzz? tänker nog de flesta nu men jag kan meddela att det var nio månader sen senast så det behövdes verkligen. Passade även på att slänga i lite slingor så nästa gång ni ser mig är kalufsen lite kortare och ganska mycket ljusare.

Until next time: Live long and prosper!

Lika som bär!

Vad ska man säga? Låter bilderna tala för sig själva:
Javier Bardem
Skådespelare, aktuell i
No Country For Old Men.
Dejtar Penelope Cruz.
Jeffrey Dean Morgan
Skådespelare, känd bl.a.
från Grey's Anatomy.

Denise! Det var det här jag försökte förklara när vi var på bio.


It's now official!

Dagen kom till slut! I helgen såg jag till att McD-karriären går mot sitt definitiva slut. Jag sa upp mig och sista schemalagda pass blir den 30 mars!!! YYYiiipppppiii ;)

image37

Alla hjärtans dag!

Måste väl erkänna att jag inte känner nåt jättebehov av att göra en stor grej av det här med alla hjärtans dag. Tycker att man kan visa att man tycker om varandra året om men det är kanske bara jag. Trots denna lätt pessimistiska syn tänkte jag passa på att skänka lite looooove till er som läser.

image36Kram på er!
Tycker om er!


RSS 2.0