Vad händer nu för tiden?

Jo följande händer i mitt liv (i stolpform):

*Förkyld, med feber och hosta
*Börjar praktik imorrn, klockan ringer kl. 05.00!
*Omtenta på lördag i läkemedelsräkning
*VASALOPPET på söndag. Då blir det till att krypa ner i soffan med ostsmörgås och varm choklad

Nu vet alla vad som händer med mig. Ni behöver inte bli oroliga när jag inte skriver, jag har bara en massa annat för mig!
Kram på er och till er som är så "små" att ni har sportlov kan jag säga att jag är lite avundsjuk. Speciellt på bagar-Elin som är ute och stakar i spåret var och varannan dag. Vad har du köpt för skidor?

Kram igen!

Bakat igen!

Med risk för att verka lite skrytig skulle jag vilja berätta att jag bakat idag! Det betyder att det är andra gången på en vecka. Tror att det är tenta-ångesten som tagit tag i mig. Vill inte börja plugga inför tentan på fredag så jag ägnar mig åt mer eller mindre onödiga saker istället.
Nej, nu ska jag luta mig tillbaka och titta på NCIS som börjar snart. ;)

Alla hjärtans dag!

Kram på er alla som jag känner!!!

För att imponera lite på bagar-Elin kan jag berätta att jag håller på och bakar ;)

Happy Valentines!!!

Blir så förbannad!!!

Satt och slösurfade på aftonbladet.se när jag kom till en artikel om 8-åriga Jim i Eskilstuna som blir mobbad i skolan. Jim verkar vara världens sötaste kille som jag inte förstår hur man tycka illa om. I skolan har han blivit påhoppad, retad, sparkad och vid ett tillfälle tog en kille strypgrepp på honom. När jag läser om det här blir jag både ledsen och förbannad. Tycker synd om Jim som verkar vara hur snäll som helst, vill bara krama om honom och berätta för honom att han är världen bäste. Förbannad blir jag för att skolan inte verkar reagera för fem öre. De är så slöa att Jims familj nu funderar på att flytta för att få slut på terrorn. En fritidspedagog ska nu följa Jims mobbare i skolan men det lär knappast få ett slut på allt det hemska. De här människor kommer alltid att hitta nya sätt att komma åt sitt offer. Som 8-åring ska man inte känna som Jim inför att gå i skolan, man ska inte behöva tänka att det är bättre att ta sitt liv genom att hoppa ut genom fönstret än att gå i skolan.

Blir så upprörd att jag måste sluta skriva nu.

Kram gubben, du är bäst!!!

ETT ynka litet fel

Idag har det skrivits tenta. I läkemedelsräkning och farmakologi. Det gick väl halvbra, vet att jag kommer att få göra om räkningen eftersom jag hade ett ynka litet fel. Ett fel kanske inte låter så farligt men det krävdes 100% rätt för att vi skulle bli godkända. Det är ju ganska förståeligt, man vill ju inte räkna fel och ta livet av nån stackars patient.

Har en helt ledig helg framför mig. Inget plugg och framförallt inget jobb. Senast detta hände var nån gång i december så jag anser mig ha rätten att inte svara om det ringer från jobbet. På måndag är det dock dags för nya tag då det vankas sju timmar föreläsning i pediatrik och gynekologi.
Hur ska man då fördriva tiden finns det kanske någon som undrar nu? Jo det ska jag berätta! Det kommer att gå alldeles utmärkt. Både alpin-VM och skidskytte-VM börjar imorrn så jag kommer att kunna hålla mig sysselsatt. För en sportnörd av mina mått är det nästan religiöst när det börjar ett stort mästerskap. Kan kanske snappa upp några tips inför min egna karriär på skidor. Tänker då på Vasaloppet 2012 då jag tänker debutera i "tävlingssammanhang". Nyfikna ombeds boka in första söndagen i mars 2012. Vid visat intresse kan undertecknad försöka fixa bra publikplatser vid målgången. Huvudmålet just nu är att ha fler bakom mig än framför när jag passerar mållinjen. Jaja, där ljög jag lite. Det absoluta målet är att först och främst ta mig i mål överhuvudtaget.

"Tyngden på dalskidan, älskling"

RSS 2.0