Att sova eller inte sova...

... det är just nu den stora frågan. Vill inte gå och lägga mig eftersom jag behöver duscha innan. Det finns inte en chans att jag orkar göra det i ottan imorrn så det är väl lika bra jag tar tjuren vid hornen och pallrar mig iväg till badrummet.
Kan dessutom meddela att jag ska klippa mig imorrn. Det var ett halvår sen sist så det är verkligen välbehövligt.

Nu är det dags, så jag får nån timmes sömn innan morgondagen. Ska lägga om sår hela förmiddagen så det känns som att jag skulle vilja ha nån timmes sömn i kroppen. Man vill ju inte nicka till i nåns variga knäveck!

Kramen!

Kära vän!

Hoppas allt har lugnat ner sig nu! Du lät lite uppspelt igår.

Jaaa...vad ska man säga?

Känner att jag borde skriva några rader efter dagens strapatser. Är dock så tom i huvet att jag inte får ihop något. Men jag kan berätta att jag aldrig slutar förundras...

Tänkte tacka min kära kamrat Niklas för ett trevligt samtal. Vi kände nog båda två att vi behövde prata av oss efter den gångna dagen. Always a pleasure.  Du gjorde ju så gott du kunde. Synd att inte alla tänker lika.

Nu blev det här ett så kryptiskt och schizofrent inlägg att jag känner att det är läge att lägga ner innan jag yrar vidare ännu mer.

Kramen på er allihopa!!!

Vuxenpoäng

Inspirerad av Amelie var jag tvungen att göra ett vuxentest för att kolla hur gammal jag egentligen är och håll i er nu, speciellt ni som inte tycker att Nyman inte är äldre än 12.

Verklig ålder: 25 år
Vuxenpoäng: 20,2
Uppskattad ålder: 37,7 år!!! Det är nästan 40 år det!

Detta kan bara tyda på en sak. Jag måste skaffa mig ett liv! Bränn ICA-kortet, riv pensionskontot och skippa storhandlingarna på Willy's och ICA Maxi och roa mig mer än en gång/halvår.

Nej såna här ungdomsfasoner har jag inte tid med. Tvättstugan kallar!

Ha det ungdomar! //tant Linda

Nytt ställe igen

Så var det dags för en ny praktikplats igen. Nu är jag och leker syster Linda på hälsocentralen på Brynäs. Personalen, och speciellt min handledare Viola, verkar hur trevlig som helst så det ska nog gå bra att vara där. Men jag måste erkänna att jag saknar BB och Förlossningen lite. Får se om de kanske vill ha mig där till hösten.

Kvällen har tillbringats i sängen framför hockey-VM och med en hög böcker i knät. Inte nog med att man ska vara ute och praktisera 30 timmar i veckan i 15 veckor, man ska gå i skolan oxå. Sen vill man ju faktiskt jobba på sitt vanliga jobb oxå så man tjänar lite pengar. So little time, too much to do.

Nu vankas en dusch för att sen hoppa i sängen och ladda för en ny dag i morgon. Tror jag ska försöka få nån kontakt med jobbet imorrn och se om det finns någon tid för Linda att jobba i helgen.

Kramen alla!

Nackspärr...igen

Då var det dags igen då. Har väl min 700:e nackspärr på två år. Cyklade till skolan imorse för att skriva tenta. Det blåste lite men det brukar ju inte vara hela världen, om man inte är utrustad med nacken från helvetet. Så fort det kommer minsta lilla vindpust på min nacke får jag nackspärr som sprider sig ner i ryggen. Så även idag. Nu går jag runt som en pinne och vet inte bättre, gråter som ett barn när jag ska göra något efter att varit stilla ett tag.

Tentan ja! Är det någon där ute som kan berätta vad dystymi är? Inte jag iallafall. Tydligen skulle man kunna det till tentan trots att ingen i klassen hört ordet förut. Man slutar aldrig förundras över vårdlärares hjärninnehåll. Detta nederlag tillsammans med nackspärren och en tom kyl gjorde att jag uppsökte Max i min jakt på mat. Där träffade jag Fanny bakom disken. Alltid lika trevligt, speciellt med tanke på de små överraskningar man brukar upptäcka när man öppnar påsen.

För att få ett slut på detta inlägg säger kort och gott hej då och önskar alla en fortsatt trevlig helg! Kramen

Inget spännande

Festen hos Cattis i måndags var trevlig men bjöd inte på något extraordinärt. Jo kanske en sak...vi fick för oss att sitta ute och äta när vi grillat klart. Kan påpeka att det var 3 grader varmt ute men Filip hade bunkrat upp med T-shirtar som man fick vira in sig i så man kände nästan inte alls *ironi* att det var kallt.
Tror dock att en stor del av mitt festhumör försvann i och med att jag inte fick titta på hockeyn på TV. Kommer dessutom missa matchen idag för då jobbar jag kväll på förlossningen. En lite djävul inom mig hoppas att det inte blir så mycket ikväll så att man kanske kan ha TV:n på.
En annan inte så rolig sak är att jag har tenta på lördag och jag kan inte påstå att jag har pluggat nåt. Men det är ju som vanligt så inte heller det var nåt nytt i sig.

Kramen allihopa!

RSS 2.0