Fick ett SMS

Fick ett SMS från Darth tidigare idag som berättade att Fragglarna ska bli musikalfilm. Jag blev helt lyrisk! Älskade Fragglarna när jag var liten. För er som tillhör Pokémon-generationen kan jag berätta att Fragglarna var ett högklassigt barnprogram på 80-talet. För er som är nyfikna hänvisar jag till YouTube och sökordet Fragglarna.

Kommentarer
Postat av: Denise/Darth/Gobo

Jag blev också helt lyrisk, men tyvärr var det ingen som förstod min glädje. De är, precis som du sa, Pokémogenreationen.
Jag älskar Fragglarna. Gobo är min favorit. Och mitt andra jag är Darth är min tredje person Gobo.
(Jag hade en engelsklärare på engelska skolan som hette Gover. Det skulle kunna ha varit Gober som skulle kunna ha varit Gobo. Tyvärr var han en hemsk människa och jag vet faktiskt inte varför jag säger det här.)

Idag ska jag ge blod by the way.
Hoppas du inte är så långt bort så kanske vi råkar springa in u varandra :)

2008-05-14 @ 13:15:07
Postat av: Katta

Undrar om Denise faktist inte borde tillhöra pokémongenerationen?? Jag tillhör varken pokémon eller fraggelgenerationen. Jag gillade björne och pingu och sånt så jag antar att jag har en egen generation. =)

2008-05-14 @ 22:40:47
Postat av: Linda

Håller definitivt med om att Denise borde tillhöra Pokémon-generationen men hon är så bildad (och påverkad av sina äldre syskon) att hon känner till The Fraggles. Jag var oxå en fan av Björne och Pingu, yckte även om Turtles och Skurt på trean ;)

2008-05-14 @ 22:47:08
URL: http://nurselinda.blogg.se
Postat av: Katta

Själv är man uppväxt på landet (hemlingby) där kanaler som trean inte fanns!

2008-05-15 @ 14:08:06
Postat av: Denise

Jag hade inte heller trean förrän för typ tre år sedan ;) Men gamla hederliga Disneydags var grejer det! Bu för pokémon och allt var det heter, men sailor moon gillade man ju och kunde vinjetten till ;) Så jag är väl lite mitt emellan jag med :)

2008-05-15 @ 20:13:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0