Update från igår

Tog inte kontakt med högre ort igår.
Kände av bebis igår kväll när jag skulle sova och nu imorse. Inte lika starkt som tidigare men jag inbillar mig att den har hittat nåt roligare att göra därinne än att sparka på mig hela tiden eller så har den helt enkelt skaffat sig en ny dygnsrytm.

Kommentarer
Postat av: Ida

Väldigt skönt att höra!

Jag har tyckt med båda barnen att sparkarna kommit å gått väldigt mycket fram tills barnet inte längre kan ligga rakt över magen så att säga. så länge det får plats åt alla håll så varierade det mycket hur man kände.

Tror du att du kommer att bemöta mammor på annat vis efter att du själv vart med om en graviditet och förlossning? vet ju inte hur du vart innan heller=) men jag tänkte att man kanske får helt andra känslor...lite kul att få höra från nån som vart med om andras förlossningar innan sin egen. kram

2010-05-02 @ 17:24:19
Postat av: Denise

Nu vill ju inte jag vara den som är den, som vanligt, men om jag inte har helt fel har Linda redan varit med om sin egen förlossning, för sisådär 27, 28 år sedan? ;)



Vet vi om det är en kille eller tjej, eller är det för tidigt att säga?



Kram, farfar

2010-05-03 @ 13:07:47
URL: http://vardagsfilosofier.blogg.se/
Postat av: Ida

Denise: du är bara för underbar! Vilken tur det är att du håller reda på begreppen:-P



Linda: kan förstå att du kan känna så men glöm inte att njuta, sparkarna på kissblåsan och allt det andra härliga;) missar man ju när det gäller andra.

Skulle kunna ge en guldpeng för att få höra dina sköna kommentarer när du väl hamnar i förlossningssalen;-)=D=D

I min fantasi är de lika sarkastiska som när du talade om för mupparna i den sena bussen att de kunde prova att laga mat åt 50 pers som man inte visste skulle komma=D

You go girl!

2010-05-03 @ 21:02:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0